cadouri de craciun

Cum sa economisesti bani pe cadouri de Craciun

Valoarea unui cadou nu consta in cat de multi bani costa, ci in faptul ca cineva ne iubeste suficient pentru a avea timp sa se gandeasca la noi si la gusturile noastre, si sa faca un gest care ne face sa ne simtim bine. 

Cum sa economisesti bani pe cadouri de Craciun

Cadourile nu trebuie sa fie scumpe, un cadou poate fi o carte al unui autor pe care il iubim, niste prajituri de casa cu unul dintre ingredientele noastre preferate, o fotografie cu rama a unui loc care ne aduce amintiri frumoase …. Putem face cadouri care pot avea o valoare mult mai sentimentala decat un parfum cumparat in ultimul moment.

Stabiliti o limita de bani pentru fiecare persoana si respectati-o

Ca familie, puteti ajunge la un acord cu privire la un pret, pe care nimeni nu ar trebui sa il depaseasca. O limita de bani pe cadou poate spori ingeniozitatea si ii poate face pe oameni mai creativi, profitand de reduceri si oferte de cadouri sau gandindu-se mult la cum sa profite la maximum de bugetul stabilit.

Oferiti cadouri de Craciun handmade

Majoritatea dintre noi au o parte creativa si am putea fi surprinsi de ceea ce putem crea daca incepem sa ne exploram creativitatea. Unele dintre cele mai interesante cadouri handmade pot fi albume foto de familie, cani personalizate, huse pentru mobil, CD-uri personalizate, ceramica pictata manual, biscuiti sau dulciuri de casa …

Oferiti aplicatii, abonamente sau cursuri online

Aplicatiile mobile nu au, de obicei, preturi foarte mari, pentru mai putin de 10 euro puteti gasi aplicatii excelente pentru Android sau iPhone. De asemenea, puteti oferi abonamente la servicii muzicale, cum ar fi Spotify sau video precum Netflix, sau optati pentru cursuri online disponibile si care, de obicei, nu au preturi foarte mari.

Cumparati cadouri de Craciun de pe internet

Astazi nu trebuie sa ne limitam la oferta celui mai apropiat centru comercial sau a pietei de Craciun a orasului nostru. Internetul a transformat oferta de Craciun intr-o oferta globala si putem cauta cadouri ieftine de Craciun in magazinele situate in alte orase, alte tari, chiar si pe alte continente.

 

Leave a Reply