Numarul destinului in functie de nume

Cum calculezi numarul destinului in functie de nume

Numele dvs. ar putea dezvalui mai mult decat va dati seama, nu ne credeti ? Cititi mai departe si aflati cum calculati numarul destinului in functie de nume, si cum va influenteaza viata.

Numerologia este responsabila pentru analizarea literelor din numele si prenumele dvs., precum si a datei nasterii. Rezultatele va determina personalitatea, calea vietii pe care o veti alege si chiar talentul pe care il aduceti cu dvs.

Acest lucru se face prin analiza literelor din numele si prenumele unei persoane, insotite de cifrele datei nasterii. Ne permite sa ne cunoastem si sa devenim constienti de realitatea noastra interna, care ne va conduce la o mai buna dezvoltare a vietii noastre zilnice (externe) pentru a ne indeplini mai bine destinul.

In cazul in care nu stiti, numerologia este responsabila pentru analizarea literelor de la numele si prenumele dvs. si datorita acestui studiu ne putem cunoaste pe noi insisi si suntem constienti de realitatea noastra interna, ceea ce ne va permite o dezvoltare mai buna in viata noastra de zi cu zi.

Tarot, horoscop, numerologie si vise  – Cum calculezi numarul destinului in functie de nume

Mai intai trebuie sa puneti o valoare numerica literei numelui dvs., pentru asta scrieti pe o foaie de hartie alfabetul de la “A” la “Z”, iar daca litera are doua numere, adunati-le.

Daca aveti doua nume, primul va reprezenta actiunile pe care le comiteti, in timp ce al doilea va reprezenta sentimentele dvs.

Tarot, horoscop, numerologie si vise

Sa calculam numarul Vibratiei interne pentru cineva pe nume Eva María:

E + V + A → 5 + 4 + 1 = 10 → 1 + 0 = 1

M + A + R + I + A → 4 + 1 + 9 + 9 + 1 = 24 → 2 + 4 = 6

Cand este un nume compus, adaugam valorile celor doua nume:

1 + 6 = 7

Numarul vibratiilor interne ale Evei Maria va fi 7.

Numarul 1 ca vibratie interna:

Sunteti independenti, generosi si sensibili. Desi uneori incercati sa va inconjurati cu un scut pentru a va proteja de ceilalti.Aveti o mare dorinta de a reusi, de a fi norocosi, de a obtine un prim loc in viata, care este foarte bun, dar aveti grija si nu cadeti in egocentrism.

Aveti o vointa puternica, incredere in voi si inteligenta, care servesc la atingerea oricarui scop pe care l-ati stabilit.

Numarul 2 ca vibratie interna:

Sunteti amabili, sensibili si generosi. Foarte intuitivi si perceptivi. Cu o mare imaginatie. Numarul 2 simbolizeaza polaritatile (Yin-Yang), ceea ce va face sa traiti in dualitate. “Sa fac asta sau sanu o fac”, “Sa-i spun sau sa nu-i spun”. Aveti grija ca aceasta indecizie sa nu va destabilizezei sau sa va faca sa deveniti cineva care este intotdeauna indecis.

Va faceti griji pentru ceilalti. Stiti cum sa depasiti obstacolele, atingand ceea ce doriti sa obtineti.

Numarul 3 ca vibratie interna:

Sunteti o persoana care trezeste simpatie si afectiune. Sunteti comunicativ si optimist. Cand cautati un partener, retineti ca datorita modului de a fi, veti avea nevoie de cineva care sa va dea libertate.

Cautati mereu emotii noi, acest lucru va face sa va petreceti multa energie.

Imaginatia este foarte buna pentru ca ne ajuta sa cream vise si sa avem iluzii, dar nu este prudent sa va imaginati doar ceea ce ati dori sa faceti si sa nu specificati nimic.

Numarul 4 ca vibratie interna:

Sunteti intreprinzatori, organizati, prudenti, echilibrati, discreti, loiali, credinciosi, va iubiti profund si dati tot ce e mai bun in relatii. Daca decideti sa formati o relatie, sunteti foarte sigur de decizia luata. Cu toate acestea, nu uitati ca uneori trebuie sa aveti o anumita flexibilitate si sa permiteti modificari care, desi pot parea un risc, veti sti cum sa controlati, sa masurati si sa iesiti in castig.

Numarul 5 ca vibratie interna:

Sunteti inteligenti, aveti talent si sunteti o persoana de actiune. Stiti cum sa luati decizii imediate, ceea ce uneori poate da impresia ca o faceti impulsiv, dar sunt rezultatul unei reflectii rapide. Aveti o mare intuitie si capacitatea de a va adapta. Traiti fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

Fiti atenti si nu va lasati dusi de excese.

Numarul 6 ca vibratie interna:

Aveti nevoie de dragoste si de armonie, de aceea, cautati o casa echilibrata si amabila. Foarte sensibil, inteligent, sentimental, romantic si foarte nobil. Sunteti un mare prieten, tata bun, mama, sotie. Uneori sunteti putin incapatanat.

Sensibilitatea dvs. mare va poate face sa pareti instabili in comportamentul dvs., de exemplu, ajungeti sa va ascundeti emotiile pentru a va proteja si a nu va rani.

Totul in viata este mai bun cu echilibru, asa ca nu exagerati cu angajamentul fata de ceilalti, ca sa nu ajungeti epuizati si deposedati. Sunteti o persoana foarte creativa, dedicati ceva timp lucrurilor care va permit sa va dezvoltati ideile bune.

Numarul 7 ca vibratie interna:

Intelegeti ca ori de cate ori un ciclu este inchis, trebuie sa incepeti un nou ciclu. Aceasta vibratie va duce la cautarea filozofica si metafizica. Sunteti analitic, perfectionist, independent, disciplinat si cu mare curiozitate. Putin introverti, cautati momente de studiu si de investigare in singuratate.

Incercati sa fiti atenti cu aceasta necesitate de a fi singur, desi poate fi un lucru foarte bun pentru dvs., cautati un echilibru pentru a nu cadea in depresie. Poate ca nu aveti multi prieteni, dar cei pe care ii aveti sunt pe viata.

Invata sa va aratati sentimentele si sa traiti intens.

Numarul 8 ca vibratie interna:

Aveti nevoie sa echilibrati materialul si lumea spirituala, deci, pentru dumneavoastra este important sa acordati banilor valoarea pe care o au si sa ajutati pe cine are nevoie. Aveti o multime de putere spirituala, vitala si mentala. Sunteti activi, magnetici, fascinanti si de obicei va atingeti obiectivele.

Stii cum sa profitati de senzualitatea dvs. in relatia ta cu ceilalti. Nu tolerati minciuna in viata voastra si nu va opriti in fata adversarilor sau a obstacolelor.

Numarul 9 ca vibratie interna:

Sunteti o persoana cu hotarare, cu vigoarea si un mare ganditor. 9 este numarul conducatorului spiritual, cu idei care tind sa aiba pace si armonie in lume.

Sunteti foarte sensibil la suferinta altora, deci este foarte posibil sa facrti mari sacrificii in beneficiul celor mai dezavantajati.

Sunteti emotional si timid. Treziti o mare afectiune in mediul dvs. Credincios partenerului dvs.

In mod normal, cei cu numarul 9 au de obicei capacitati extrasenzoriale.

Aceasta forta spirituala va poate face sa treceti prin situatii care va vor face mai buni si mai puternici pentru a va atinge obiectivele.

 

Leave a Reply