aplicatii pentru a citi carti online

Aplicatii gratuite pentru a citi carti in Android

Stim ca cunoasterea este dobandita prin citire din acest motiv astazi va aducem cele mai bune aplicatii pentru a citi carti de pe telefonul dvs. In fiecare zi exista mai multe lucruri pe care le putem face pe smartphone-urile noastre, nu exista nici o indoiala in legatura cu asta.

Lectura este un obicei bun pe care multi oameni nu l-au pierdut, pentru dvs. am pregatit acest post cu cele mai bune aplicatii pentru a citi carti de pe telefon. Pe amika.ro ai la dispozitie si alte trucuri si articole utile.

Aplicatii gratuite pentru a citi carti in Android

Moon + Reader 

Moon + Reader este, fara indoiala, una dintre cele mai bune aplicatii pentru a citi carti pe dispozitivele noastre mobile. Aplicatia are peste 10 milioane de descarcari si un rating de 4,4 stele in Google Play. Intrand in detaliu, aplicatia sprijina tipurile de fisiere nesfarsite, din care se evidentiaza PDF-urile, EPUB-urile, TXT-urile, MOBI-urile si multe altele. Desi are suport pentru multe formate, recomandam intotdeauna sa descarcati continutul in format EPUB. Acest lucru este mult mai personalizabil si confortabil.

Interfata aplicatiei este foarte usoara. Desi putem citi carti in biblioteci online, recomandam intotdeauna sa descarcati cele mai bune carti.

eReader

In sfarsit, avem eReader Prestige, una dintre cele mai bune aplicatii pentru a citi carti pe care nu le putem ignora. Aceasta este o aplicatie care are mai mult de 10 milioane de descarcari si 4,6 stele de rating pe Google Play. De fapt, tocmai a fost actualizata la versiunea 6.0 si au fost adaugate imbunatatiri importante. Ca Luna + Reader aceasta aplicatie accepta multe formate, cum ar fi PDF, EPUB, TXT, MOBI si multe altele.

In MX Android am testat aceasta aplicatie si am fost complet uimiti. La prima vedere putem spune ca in sectiunea de proiectare arata mai bine decat Moon + Reader. Modul de accesare al setarilor si a interfetei in general este mult mai prietenos in eReader Prestige.

 

Leave a Reply