patut copii

Cum alegi cel mai bun patut pentru copii

Unul dintre singurele momente în care îți vei lăsa bebelușul nesupravegheat este în timp ce doarme. Din această cauză, este absolut necesar să alegeți un patut pentru copii sigur.

Există atât de multe tipuri diferite de patut pentru copii disponibile, cum alegeți patul corect pentru copilul dvs.? Am creat un ghid pentru alegerea celor mai bune pătuțuri pentru copii.

Patut pentru copii standard

Dacă închideți ochii și vă imaginați un pătuț pentru copii, este posibil să arate așa. Paturile standard dispun de patru laturi fixe și lamele. Nu lăsați niciun nume “standard” să vă păcălească, aceste paturi de copii vin în multe stiluri diferite pentru a se potrivi preferintelor dvs.

Avantaje:

În general, este cel mai ieftin tip de patut pentru copii disponibil.
Construcție robustă simplă
De lungă durată.

Dezavantaje:

Lipseste caracteristicile altor patuturi pentru bebelusi
Nu se mișcă ușor dintr-o poziție în alta

Patut pentru copii standard

 

Patut pentru copii convertibil

De asemenea, cunoscute sub denumirea de paturi pe viață, paturile convertibile sunt proiectate să crească împreună cu bebelușul. Logica din spatele numelui este că aceste paturi se pot transforma în unul sau mai multe tipuri diferite de mobilier.

Avantaje:

Soluție eficientă pe termen lung pentru așternut
Numai un pat este necesar pentru majoritatea vieții copilului tău
Construit să reziste

Dezavantaje:

În general, mai scumpe decât alte pătuțuri pentru copii
Poate nu se potrivesc cu viitorul dvs. design interior
Muncă necesara pentru a transforma pătuțul prin etapele sale
Trusa de conversie trebuie depozitată pentru utilizare ulterioară
Patuturile pot să se uzeze, făcându-le nepotrivite pentru transformările ulterioare

Patut pentru copii portabil

Dacă nu aveti spațiu suficient, atunci un patut pentru copii portabil poate fi soluția de care aveți nevoie. Abilitatea de a muta un loc de joaca de la o camera la alta, va face mai usoara supravegherea copilul in timp ce indepliniti treburile casnice. Asigurați-vă că patul se va potrivi prin ușă.

Un pătuț mobil pentru copii, este în esență un pat pe roți (roți). Roțile fac ca deplasarea pătuțului să fie la fel de simplă ca și împingerea. Odată ce aveți patutul copilului în poziția dorită, pur și simplu utilizați încuietorile de pe fiecare roată pentru a-l fixa pe loc. Odată cu încuietorile, patutul copilului nu va putea să se îndepărteze.

Un punct adesea neglijat; Va trebui să țineți cont de aspectul dvs. atunci când căutați un pat portabil pentru copii. Roțile care alunecă fără efort pe covor pot zgâria și pot deteriora podelele din lemn și viceversa. Alegerea roților corecte nu numai că vă va salva podeaua de la deteriorări, dar și pătuțurile vor fi mai ușor de împins.

Avantaje:

Mare pentru case cu spațiu limitat
Vă permite să va supravegheati usor copilul

Dezavantaje:

Mai puține alegeri de design decât celelalte pătuțuri
Salteaua trebuie încă să fie depozitată atunci când patul este îndoit

 

Leave a Reply