sa

Cum sa faci o impresie buna

Cand nu ati reusit sa faceti impresii bune in trecut, este greu sa nu va pierdeti increderea in sine. Dar nu merita sa va puneti viata in asteptare si sa evitati sa intalniti oameni noi.

Incepeti o conversatie in lift

Inceperea unei conversatii intr-un lift sau cand luati scarile la birou este o modalitate excelenta de a prezenta o scurta versiune a rezumatului dvs. Limitati-va la 3-4 propozitii. Abilitatea de a organiza o conversatie intr-un cadru nonformal va va face mai adaptabil la circumstante.

Cele 3 tipuri de strangeri de mana

Exista 3 tipuri de strangeri de mana pe care trebuie sa le stiti. Strangerea mainii cuiva este un semn al puterii; Plasarea palmei in sus este un semn de subordonare. Cand cineva vede pe altul ca fiind egal, mainile sunt pe un nivel egal. Aceasta strangere de mana ar trebui utilizata in timpul primei intalniri.

Amestecati relatiile de afaceri cu viata personala

Daca puteti sa introduceti un dialog despre viata dvs. personala, riscati sa pareati neprofesionist. Daca ramaneti exclusiv in afaceri, nu va veti aminti ca persoana fizica. Intalnirile de afaceri sunt adesea monotone, deci lasati ceva personal pentru a crea o impresie de lunga durata.

Distribuiti caldura

Din copilarie, suntem conditionati sa asociem caldura cu incredere. Daca aveti mereu maini reci sau daca va intalniti in timpul iernii, incalziti-va in prealabil cu o cafea sau cu un uscator de maini.

Practicati pentru o intalnire viitoare

Imaginati-va o prima intalnire cu cineva. Incercati sa construiti dialogul. Pregatiti-va sa puneti intrebari intrebari si o scurta descriere a dvs. insiva. Merita intotdeauna sa va pregatiti pentru o intalnire in acest fel, ca actor pentru o piesa sau un film.

 

Leave a Reply