craciun trad

Decoratiuni de Craciun 2017 – 2018 – tendinte culori si stiluri

Daca sunteti deja in cautarea principalelor tendinte de decoruri pentru Craciunul 2017, atunci ati gasit locul potrivit, pentru ca aici va vom prezenta o serie de idei care vor fi la moda in acest an.

Decoratiuni de Craciun 2017 – 2018 – tendinte culori si stiluri

Decoratiuni de Craciun scandinave

Primul grup de idei se refera la tot ornamentul facut in culori pastelate si albe la baza. Acest lucru se datoreaza faptului ca una dintre tendintele pentru acest Craciun este inspirata de decorul scandinav, care ofera culorile pe care le vedeti in peisajele sale frumoase de iarna: culori neutre precum alb bej, alb, cristalin, verde, gri si maro.

scandiva

Culori arctice: alb si albastru

Pariind pe multe detalii caracteristice ale acestor sarbatori in alb, poate fi una dintre cele mai reusite cai de a transmite pacea si bucuria a ceea ce intr-adevar inseamna Craciunul.

craciun

Culori metalice

O alta culoare care realizeaza acest efect de iarna glaciara este gri-argintiu, care este ideal pentru cei care doresc o sofisticare mai mare pentru decorul lor.

Culori metalice Culori metalice2

Cristale

Daca in acest an vreti sa faceti ceva cu o atingere aproape reala, atunci ar trebui sa cautati culori de iarna, care se bazeaza pe culorile alb, gri si albastru ale ghetii. Pe baza acestor trei elemente, toate decoratiunile afiseaza aceeasi imagine pe care o vedem in copaci in timpul iernii.

cristale 2 cristale

Decoratiuni de Craciun traditionale

Cand vorbim despre tendintele culorilor pentru Craciun, merita mereu sa clarificam ca tendinta traditionala, care combina verde, rosu si auriu, va fi intotdeauna un clasic care nu va fi oprit. Cu toate acestea, in fiecare an apar optiuni complementare, ceea ce este bine de stiut si de luat in considerare.

decoratiuni craciun

crac

Decoratiuni de lux decorative si luxoase

O alta tendinta este utilizarea culorilor care sunt asociate cu luxul si opulenta, care evoca brocad bogat, tapiserii, catifea si decor sofisticat. Foloseste un decor foarte ornamental si suprafete metalice.

craciun trad opulenta

Leave a Reply