Ia cu tine mai multe bagaje folosind saci vidat vacuum!

Dacă te pregătești să pleci de sărbători în concediu, înseamnă că deja ți-ai făcut lista cu bagajele pe care trebuie să le iei cu tine. Și probabil deja te macină gândul cu nu vei putea lua cu tine toate perechile de pantofi, deoarece nu încap în bagaj. Problema este că în anotimpul de iarnă, hainele groase ridică semne de întrebare atunci când vine vorba de spațiul din valiză. Totuși soluția este la îndemâna oricui. Poți foarte bine să îți faci bagajele folosind saci vidat vacuum. Sunt absoluți perfecți când vine vorba de comprimarea gecilor, paltoanelor și puloverelor groase. 

bagaj

Nu trebuie să îți mai faci griji pentru bagajele tale, atunci când vacanța ta se anunță iarna. Dacă trebuie să călătorești cu avionul și ai kg impuse, știi că limita îți poate da bătai în cap. Însă sistemul practicilor saci vidat vacuum te ajută să economisești undeva până la 70% din spațiu, deci să ai mai mult loc pentru îmbrăcămintea ta. Femeile în general primesc replica: ”Îți iei tot dulapul cu tine!” Așa-zisa ”necesitate” este cea care te îndeamnă uneori să pui atât de multe lucruri în bagaj încât să fii nevoită să te sui pe el pentru a-l putea închide. Iar stresul este atunci când te gândești că numai gecile ocupă mai mult din jumătate din valiză. Însă dacă folosești saci vidat vacuum, ai posibilitatea să iei cu tine mai mult de 2 geci, iar pulovere vei avea pentru fiecare zi a concediului. Este metoda perfectă pentru vacanțele prelungite. saci de vidat vacuumÎn cazul în care pleci cu mașina, ești cu adevărat avantajat. Dar doar în ceea ce privește numărul de kg. Pentru că numărul bagajelor poate fi și aici limitat, datorită portbagajului mare. Și de această dată poți lua în calcul transportul cu ajutorul unor saci vidat vacuum. Sistemul de folosire a acestora este unul extrem de simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să achiziționezi saci vidat vacuum în dimensiunile dorite, să pui lucrurile înăuntru, iar în cele din urmă să scoți aerul afară din ele cu ajutorul aspiratorului încorporat. Totuși, avantajul acestor saci de vidat este faptul că poți utilizat orice tip de aspirator, nu neapărat unul special. Materialul din care este confecționat sacul îți permite acest lucru. Atât trebuie să ai grijă.. Nu transporta obiecte ascuțite în saci vidat, deoarece aceștia se pot perfora.

Dacă folosești saci vidat vacuum în călătoriile tale, vei observa imediat avantajele și diferența pe care o presupune transportul prin această metodă. Despachetatul nu va mai fi un stres atunci când ajungi în locația concediului, deoarece hainele își vor păstra poziția în care le-ai împăturit inițial. Așa te vei putea bucura de o îmbrăcăminte perfect curată, parfumată, intact cum ai pus-o în bagaje. Dacă la drumurile lungi deobicei în final ai de-a face cu bagaje vraiște, de această dată nu trebuie să te mai preocupi priviind portbagajul tău. Lucrurile băgate în saci vidat vacuum sunt protejate de murdărie, praf, umezeală, mucegai și chiar insecte. După cum observăm, avantajele sunt multiple, tot ce trebuie să faci este să-i încerci în următoarea ta călătorie și de ce nu în cazul în care ai de gând să te muți!

saci vacuum

 

 

Leave a Reply