Lampioane de poveste.

Cred că un eveniment pentru a primi toată aprecierea invitațiilor trebuie să aibă ceva cu totul și cu totul special. Să ofere o amintire de neuitat și să aducă pe chipul oamenilor numai zâmbet. Și cine reușește să facă mai bine asta dacă nu renumitele lampioane?! Acestea creează o atmosferă de vis, oferind posibilitatea invitațiilor ca prin lansarea acestora, ei să participe la conturarea unui tablou de poveste. Prin semnificația și tradiția lor, acestea au reușit cu rapiditate să se facă plăcute tuturor persoanelor indiferent de vârstă. Un eveniment reușit cu siguranță va avea un moment cu lampioane.

lampioane zburătoare

Avantajul acestor lampioane apărute pe tărâmuri asiatice este că pot fi folosite la numeroase tipuri de evenimente și ocazii speciale. Indiferent de tematică acestea pot fi introduse ușor în programul unei petreceri, nunți și chiar unei cine romantice. Acestea creează un spectacol de lumini pe cerul negru care va trezi admirația tuturor invitațiilor. Un număr mare de lampioane lansate spre cer vor avea un efect spectaculos care nu va fi ușor uitat de invitați. De asemenea se vor face multe fotografii, iar persoanele se vor transfera rapid într-o altă poveste.

În timp ce se lansează lampioane, persoanele își pot pune dorințe care conform tradiției chinezești se vor îndeplini. De asemenea, acestea sunt o prilej deosebit pentru a medita la lucrurile frumoase, la obiectivele pe care vrei să le îndeplinești și la oamenii dragi din viața ta. Ele simbolizează și trecerea într-o nouă etapă a vieții și lumina care te conduce într-un nou drum. Așa că, poți folosi lampioane dacă tu consideri că vor marca un moment deosebit din viața ta.

Lampioanele  merită folosite nu doar pentru simbolistică, ci și pentru frumusețea pe care o oferă unui cadru sau unei locații.

Există mai multe tipuri de lampioane, așa că poți opta pentru cele care îți fac ochiul și care se potrivesc mănușă ocazii. Pe lângă lampioanele zburătoare care sunt renumite mai ales la nunți, putem opta spre exemplu pentru lampioane decorative. O locație în natură sau o sală de mese poate fi ornată într-un mod deosebit cu ajutorul lampioanelor din hârtie, colorate ce vor oferi un aer modern nunții sau petrecerii tale. Pe lângă florile cu care sunt obișnuiți invitații, surprinde-i cu elemente decorative ce vor face din evenimentul tău ceva cu totul și cu totul special.

lampioane decorative

Nu uita că poți folosi lampioane plutitoare dacă nunta sau evenimentul se ține în preajma unui lac sau chiar la mare. Vor oferi un joc de lumini deosebit în reflexia apei, iar invitații se vor bucura de un cadru romantic, intim, inedit. Fotografiille vor ieși excepțional, iar tu vei reuși să oferi persoanelor apropiate o amintire frumoasă și o experiență greu de uitat.

Achiziționează lampioane potrivite pentru orice ocazie specială din viața ta, dintr-un magazin online. Acestea sunt de calitate și la prețuri accesibile. De asemenea, poți alege dintr-o varietate de modele, culori sau mărimi.

În formă de inimioară, cu mesaje de la mulți ani, rotunde sau pătrate, lampioanele vor transforma orice moment în ceva de poveste.

lampioane

Leave a Reply