frumusete

Secrete pe care industria de frumusete nu vrea sa le stim

V-ati intrebat vreodata cum celebritatile arata intotdeauna uimitor in ciuda varstei sau a necazurilor? Noi va marturisim ca suntem putin gelosi pe ele, dar intelegem ca au o armata de experti in frumusetea personala care sa-i ajute.

Cu toate acestea, fundamentele ingrijirii eficiente sunt simple si disponibile pentru oricine. Sa aruncam o privire impreuna!

1. Nu reduceti beneficiile produselor de protectie solara.

Pielea frumoasa si sanatoasa nu poate fi realizata fara folosirea regulata a agentului de protectie solara. Mamie McDonald, expert in produse cosmetice care a lucrat cu Madonna, spune ca orice alt efort pe care il faci va fi in zadar daca neglijezi aceasta regula. Un alt cosmetolog de celebritate, Dr. Lancer, recomanda utilizarea cremei cu SPF nu mai putin de 30 de ori, reaplicata in timpul zilei.

2. Nu uitati niciodata gatul.

Gatul este o parte din corpul unei femei care tradeaza varsta proprietarului, deci este foarte important sa avem grija de ea. Pielea de aici este subtire si necesita ingrijire la fel de delicata ca si fata.

3. Intindeti un cub de gheata in piele.

Dermatologul de la Santa Monica Dr. Ava Shamban va sfatuieste sa frecati fata cu un cub de gheata timp de cateva secunde pentru a preveni un ten fad. Acest truc simplu stimuleaza circulatia si pielea incepe sa se lumineze.

4. Stocati-va corect accesoriile de frumusete.

Dr. Debra Jaliman avertizeaza impotriva stocarii articolelor de frumusete in baie deoarece aerul cald si umed le face sa expire mai repede. Cremele de fata si alte accesorii de frumusete pe care nu le folositi frecvent trebuie depozitate in frigider.

5. Pastrati curat tot ce atinge pielea.

Dr. Lancer spune ca nu trebuie sa atingi niciodata fata cu mainile murdare. Schimbati perna cel putin o data pe saptamana daca aveti tip de piele uscata sau normala sau o data la trei zile daca pielea este uleioasa. Curatati ecranul smartphone-ului din cand in cand.

7. Nu utilizati exfoliant si bureti de fata, mai ales daca sunteti predispusi la acnee.

Christie Kidd, specialist in ingrijirea pielii din Beverly Hills, recomanda sa nu folositi niciodata produse abrazive de ingrijire a pielii (scrub, bureti, perii) daca aveti acnee: acest lucru duce doar la o inflamatie mai grava. Orice tip de piele are nevoie de curatare delicata fara sapun, si pentru a reduce inrosirea si inflamarea, aplicati o pasta din apa si aspirina pe pete.

7. Masajul facial va va ajuta sa scapati de cearcane.

Ole Henriksen recomanda masajul de drenaj limfatic impotriva cearcanelor. Procedura stimuleaza fluxul limfatic, pielea se calmeaza si “pungile” dispar. In plus, puteti chiar sa o faceti acasa – nu este dificil de invatat.

 

Leave a Reply