hoteluri

Unde sa stai in Venetia – Cele mai frumoase hoteluri

Venetia este cunoscut drept unul dintre cele mai pitoresti si mai romantice orase de pe planeta. Orasul este inconjurat de apa si este o destinatie cu o istorie bogata. Desi Venetia gazduieste doar 250 000 de locuitori, este vizitat de peste 20 de milioane de vizitatori in fiecare an. Istoria Venetiei se intinde pana in secolul al II-lea, desi adevarul sau apogeu a fost probabil in secolul al XIV-lea, cand orasul independent al orasului Venetia a fost cel mai bogat loc din intreaga Europa.

In primul rand, Venetia nu este un oras deosebit de mare, desi este plin de atractii. In al doilea rand, exista nenumarate optiuni de transport pentru vizitatori. Nu exista masini particulare, asa ca va veti baza pe barci sau pe autobuze, taxiuri de apa si gondole private pentru a va deplasa pe apa si pentru a vedea cat mai mult din Venetia.

Cand gasiti un hotel in Venetia, exista multe lucruri de luat in considerare. Retineti ca unele dintre cazarile din Venetia se vor afla de fapt pe insulele din orasul principal. Desi exista o multime de optiuni de transport pentru a ajunge la si de la aceste hoteluri, unii calatori prefera sa poata ajunge pe jos.

hotel

Palatul Gritti РCand arta, vederile minunate si luxul sunt prioritatile dvs., ramaneti la Palatul Gritti. Hotelul este situat pe o portiune a Marelui Canal, despre care se spune ca are cele mai frumoase privelisti din Venetia. Le puteti vedea din terasa de pe malul apei.  Proprietatea a fost restaurata recent, pastrand unele dintre caracteristicile originale ale cladirii, cum ar fi plafoanele din lemn. Chiar si picturile vechi care impodobesc cele 82 de camere de oaspeti au fost restaurate.

Al Ponte Antico Hotel – Hotelul Al Ponte Antico are numai sapte camere, care pot fi descrise ca opulente. Mobilierul de epoca, draperiile de la podea pana la tavan si ornamentele de perete impodobesc luxul unei epoci trecute. Pentru a va pastra legatura cu ziua de azi, totusi, Wi-Fi gratuit este oferit in camerele izolate fonic. In plus, aveti vederi minunate, deoarece hotelul are vedere la Canal Grande. Se afla la cativa pasi de atractiile importante, printre care Podul Rialto si Bazilica Sf. Marcu.

Hotel Londra Palace – Hotelul Londra Palace este o cladire istorica din marmura alba, cu vedere la Laguna Venetiei. Acesta are un aspect elegant si luxos in cele 53 de camere de oaspeti. Centrele de decor sunt inconjurate de mobilierul Beidermeier din secolul al XIX-lea. Hotelul gazduieste unul dintre cele mai renumite restaurante din Venetia, specializat in bucataria locala. Este la cativa pasi de atractiile venetiene majore. Puteti lua un taxi de apa direct de la aeroport.

Hotel Moresco – alegeti o ocupatie in care ati fi lucrat, in anii trecuti; fierar, gondolier, poet sau marinar. Hotelul Moresco are o camera pentru dvs. Fiecare dintre cele 23 de camere ale sale este numit dupa o ocupatie trecuta. Desi au mai multe accesorii moderne, fiecare camera este unica; unele au vedere la canal. Hotelul este situat intr-o zona mai linistita, dar este usor sa ajungeti unde doriti.

vnetia

Leave a Reply