Activitati in aer liber in timpul iernii

Chiar daca a venit iarna si frigul a dat navala peste toata lumea, asta nu inseamna ca trebuie sa te inchizi in casa in timpul liber, sa te uiti cat e ziua de lunga la filme sau sa faci curatenie. Poti la fel de bine sa iesi in oras, insa activitatile vor fi diferite de cele din timpul primaverii sau a verii, de exemplu.

Gandeste-te la ce iti place tie!

In primul rand, gandeste-te la ce iti place tie sa faci in aer liber. Este un lucru obligatoriu, inainte sa alegi orice din lista de activitati. Daca tot vrei sa faci ceva in timpul tau liber, care este pretios, atunci alege ceva care sa iti faca placere.

Mergi la patinoar!

Iarna se deschid patinoarele in aer liber, pe langa cele care sunt deschise tot anul, in interior. E mult mai interesant sa mergi la patinoar intr-un parc, de exemplu, decat intr-un mall cu multa galagie si cu foarte multe persoane uitandu-se la tine. In plus, iti poti lua prietenii cu tine si  va veti distra pe cinste impreuna. Veti face miscare, veti asculta muzica si veti putea socializa. E o activitate placuta, care te destinde si te face sa uiti de orice altceva! Daca nu stii inca sa patinezi, nu te ingrijora: totul se invata. Trebuie sa ai rabdare si sa incerci sa nu te sperii. Sa patinezi e aproape la fel cu a merge pe role in parc. Dupa patinoar, va puteti opri cu totii la o cana de vin fiert, ca sa va dezghetati si pentru a mai petrece putin timp impreuna.

scp-ice-skating-rink-01b

Fa o plimbare prin oras!

Uneori ai nevoie pur si simplu de aer, asa ca poti sa iesi la o plimbare impreuna cu iubitul, cu prietena cea mai buna sau cu prietenii. In decembrie se aprind beculetele in mai toate orasele, asa ca totul va parea diferit. Imbraca-te bine si admira orasul la caderea serii. Te vei deconecta de activitatile din timpul zilei si vei uita de serviciu si de problemele de acolo!

Da-te cu sania!

Daca afara a nins, atunci poti sa mergi sa te dai cu sania impreuna cu prietenii, exact asa cum faceati cand erati mici. Distractia nu are varsta si puteti petrece o zi minunata impreuna!

uFhGy8M

Mergi la munte!

Daca ai un weekend liber si vrei sa stai mai mult timp in aer liber, atunci ai putea trage o fuga pana la munte. Doua zile in creierul muntii, in natura, unde aerul e proaspat si curat…cu siguranta te vor face sa te simti foarte bine si sa uiti de orice altceva.

Iata, asadar, ca exista optiuni pentru ce ai putea face in timpul liber chiar si in timpul iernii. Nu trebuie sa hibernezi in pat. Trebuie doar sa vrei sa gasesti ceva si vei gasi. De asemenea, poti sa mergi la un film la cinema, pentru a te destinde sau poti sa mergi la cumparaturi. Insa, uneori ai nevoie doar sa fii afara, sa simti aerul, sa vezi oameni si sa te bucuri de compania unor persoane dragi!

Leave a Reply