Bratara rosie Kabbalah

Bratara rosie Kabbalah – cum o folosesti pentru a te proteja de energiile negative

Multi oameni din intreaga lume poarta un snur rosu Kabbalah in jurul incheieturii lor. Conform credintei traditionale, snurul rosu elimina energiile nedorite din viata unei persoane pentru a face loc celor pozitive. Exista diferite modele de bratari kabbalah pe piata, dar snurul rosu simplu este probabil cel mai cunoscut dintre ele. Unii dintre voi va intrebati de ce poarta oamenii acest snur rosu simplu si ce inseamna asta?

De ce culoarea rosie?

Rosul este asociat cu dorinta de a impiedica energiile negative si nu numai intre comunitatile evreiesti. De-a lungul istoriei, oamenii au pictat usile din fata si animalele lor in rosu, pentru a le protectia impotriva ochilor rai. Razboinicii antici isi pictau armele in rosu din acelasi motiv. Nimeni nu stie motivul exact pentru asta. Cu toate acestea, evident, utilizarea culorii rosie ca un amulet impotriva energiilor negative poate fi gasita in diferite comunitati din intreaga lume.

De unde provine bratara rosie?

Bratara Kabbalah rosie provine de la mormantul lui Rachel. Mormantul lui Rachel este situat in Beit Lechem din Israel. Deci cine este Rachel si care este semnificatia ei in traditia evreiasca? Rachel este unul dintre cei patru matriarchi din Biblie (cu Rebecca, Leah si Sarah). Rachel a fost sotia lui Iacov, care ulterior a fost numita de Dumnezeu – Israel.

Este o traditie veche de a infasura un sir rosu de sapte ori in jurul mormantului lui Rachel, marele Matriarh. Rachel, sotia lui Iacov, a nascut dupa multi ani doi fii, Iosif si, mai tarziu, Benjamin. La nasterea lui Beniamin, Rahela a murit si a fost ingropata pe drumul dintre Ierusalim si Betleem din Israel. Dupa ce snurul rosu a fost infasurat in jurul mormantului, acesta a devenit inzestrat cu puteri mistice. Acesta a fost apoi taiat in bucati si purtat pe incheietura mainii stangi. Mana stanga este considerata de Kabbalah ca fiind partea de primire a trupului si a sufletului. Prin purtarea snurului rosu pe incheietura stanga, putem avea o legatura vitala cu energiile protectoare din jurul mormantului lui Rachel.

Cum ar trebui folosita bratara rosie  Kabbalah?

Șnurul rosu trebuie purtat pe incheietura mainii stangi. Se crede in mod traditional ca, canalele de energie intra pe partea stanga in corp si iese din partea dreapta. In ultimul deceniu, bratara rosie Kabbalah poate fi vazut aproape oriunde te duci. Ele sunt extrem de comune in Israel. Snurul rosu a fost observat pe celebritati care sunt interesate de lumea Kabbalah, cum ar fi Madonna.

bratara

Care este scopul bratarii Kabbalah?

Bratara Kabbalah este unul din instrumentele utilizate pentru a lupta impotriva energiilor negative si a aduce energiile pozitive. Kabbalah este studiul mistic in iudaismul lumii spirituale, iar uneltele precum bratara sunt doar o modalitate prin care omul poate gasi energia pozitiva in celelalte forte ascunse de vedere.

Leave a Reply