haine bebelusi

De ce trebuie sa tii cont cand cumperi haine bebelusi

Copiii au nevoie de haine – si multe, dat fiind cat de repede cresc. Cu atat de multe optiuni si stiluri, cumparaturile pentru haine bebelusi pot fi coplesitoare. Cu toate acestea, daca doriti sa luati in considerare calitatea imbracamintei, stilurile potrivite si reducerile, cumpararea de haine bebelusi poate fi facuta usor si chiar distractiva!

Cautati tesaturi de inalta calitate atunci cand cumparati haine bebelusi. Copiii sunt foarte activi si au nevoie de imbracaminte relativ durabila, in special pentru utilizarea zilnica. Cu toate acestea, imbracamintea din tesaturi de buna calitate nu trebuie sa fie costisitoare, iar imbracamintea scumpa nu este neaparat realizata din tesaturi de buna calitate. Examinati fiecare articol de imbracaminte pentru a determina calitatea materialului. Simtiti tesatura pentru a va asigura ca este durabila. Tineti materialul la lumina. Daca pare transparent, probabil ca nu este de buna calitate.

Alegeti haine bebelusi in tesaturi moi. Copiii nu vor dori sa poarte haine daca provoaca mancarime sau discomfort. Tesaturile moi sunt deosebit de importante pentru copii si copiii mici, care au piele foarte sensibila. Bumbacul este o tesatura moale, respirabila, care nu va irita pielea.

Verificati cusaturile. Cusaturile necorespunzatoare si cusaturile slabe sunt semne ale unui obiect de imbracaminte slab realizat. Acest articol probabil ca nu va dura foarte mult, mai ales dupa cateva imbracari si spalari. Pentru fiecare articol de imbracaminte, verificati daca cusaturile sunt stranse. Cusaturile neterminate pot zgaria pielea sensibila a copiilor.

Evitati modele de haine bebelusi care pot irita pielea. Evitati hainele cu aplicatii, paiete si alte modele care ar putea freca si irita pielea. Acestea ar putea parea destul de frumoase, dar nu sunt foarte practice daca acestea cauzeaza disconfort.

Evitati franjurile sau cordoanele atunci cand cumparati pentru copii mici deoarece sunt pericole de strangulare pentru copii mici si sugari. Stati departe de acestea atunci cand cumparati haine pentru copii mici.

Acordati atentie dimensiunii. Aceasta este intotdeauna important atunci cand cumparati haine bebelusi. Luati masuratorile privind inaltimea si greutatea copilului si consultati o diagrama de dimensionare. In general, dimensiunile copiilor corespund varstei copilului. Daca copilul pentru care faceti cumparaturi nu este al dvs., consultati parintele copilului pentru a determina dimensiunea corespunzatoare. Puteti sa aduceti copilul sa incerce hainele, dar acest lucru poate fi dificil pentru copiii mai mici. Daca nu sunteti siguri de marimea copilului, alegeti o marime mai mare. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii care cresc rapid.

Leave a Reply