poze

Instagram introduce filtre pentru Live Video

Instagram a anuntat recent ca va lansa filtrul de fata in sectiunea video live a aplicatiilor mobile. Veti putea adauga filtre diferite de fata cum ar fi lumina curcubeu sau ochelari in timpul unui videoclip live pentru prietenii dvs. Caracteristica va fi lansata la nivel global in urmatoarele cateva saptamani.

Odata ce functia a sosit, pentru a incepe sa o utilizati, navigati mai intai la sectiunea Instagram Stories a aplicatiei. Acum, in loc sa faceti o fotografie obisnuita sau un videoclip cu o redare rapida, selectati sectiunea Instagram Live. In partea dreapta a butonului “Start Live Video”, ar trebui sa existe o noua pictograma a unei fete zambitoare.

Faceti clic pe acea pictograma pentru a selecta orice filtru de fata pe care doriti sa il utilizati in videoclipul live. In mod alternativ, incepeti un film live fara a selecta un filtru de fata si in timpul difuzarii, daca decideti sa aduceti lucruri prin adaugarea unui filtru de fata, aceeasi pictograma va fi localizata in coltul din dreapta jos al ecranului. Deci, puteti sa faceti clic pe el si sa selectati un filtru de fata chiar si in timpul videoclipului live.

Cu aceasta caracteristica noua, Instagram lanseaza si un nou filtru de fata pentru ochelari de soare, care va fi disponibil exclusiv in videoclipul Instagram Live pentru saptamana viitoare. Veti putea atinge ochelarii de soare pentru a schimba peisajul reflectat in lentilele dvs. Speram ca filtrele personalizate ale filtrelor in direct vor fi lansate saptamana viitoare, pentru a va putea bucura de acest nou filtru.

Chiar daca aceasta nu este o caracteristica noua pentru lume, asa cum o are Messenger Facebook atunci cand faceti un apel video live cu cineva, este bine sa vedeti companiile adaugand noi modalitati prin care oamenii sa se conecteze si sa le impartaseasca prin utilizarea unor tehnologii cum ar fi realitatea augmentata este cea utilizata in aceasta caracteristica a filtrelor viitoare. Lasati-ne ce va ganditi la aceasta caracteristica viitoare.

 

Leave a Reply