saci

Saci vidat cu aspiratorul – cum functioneaza

Cred ca multi dintre voi trebuie sa aiba in casa pungi de depozitare si cutii de depozitare. Mai mult decat unelte de stocare, unele pungi de depozitare si cutii sunt atat de delicate incat pot fi decoratiuni interioare. Dar, inca mai recunosc ca functia importanta a sacilor de depozitare este inca capacitatea de organizare.

Pastrati elementele voluminoase si reduceti volumul pana la 75% cu ajutorul acestor saci vidat cu aspiratorul! Sigiliul etans si impermeabil pastreaza umiditatea si murdaria. Depozitati articole voluminoase, greu de pastrat cum ar fi paturile si pernele. Articolele stocate vin inapoi in forma si dimensiunea lor. Vine cu supapa de aspirare pe fiecare sac pentru a scoate aerul din sacul de aspirator sau pompa. Acesti saci vidat cu aspiratorul pot fi reutilizati din nou si din nou. Fiecare dintre acesti saci vidat cu aspiratorul vin cu un ambalaj complet, cu instructiuni.

Alte avantaje ale acestor saci vidat cu aspiratorul sunt ca mentin lucrurile depozitate curate, uscate si protejate in timp ce le depozitati, asa ca atunci cand le scoateti, sunt proaspete si in siguranta. De asemenea, sacii vidati sunt impermeabili, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la daunele cauzate de apa. Și sunt reutilizabili, astfel incat sa ii puteti folosi mereu.

Cum functioneaza
Mai intai, puneti toate lucrurile pe care doriti sa le stocati in saci. Inchideti partea superioara a fermoarului si apoi atasati furtunul aspiratorului la supapa. Continuati sa aspirati excesul de aer si urmariti cum sacul de depozitare isi reduce marimea. Ventilul este configurat astfel incat, odata ce aerul este aspirat, trebuie sa-si pastreze sigiliul.

Leave a Reply